13-01-2024 | 16:00 18:00
De Esch, Hardenberg

Aan de leden van de belangenvereniging van het Heemserbos.

De maand december loopt op zijn eind en zo ook 2023.
Traditiegetrouw organiseert het bestuur in januari een nieuwjaarsbijeenkomst en daarom wil zij een ieder van harte uitnodigen voor de

NIEUWJAARSBIJEENKOMST OP ZATERDAG 13 JANUARI

Vanaf 16.00 uur in “De Esch” Hessenweg 47A.

Het belooft weer een gezellig samenzijn te worden met een hapje en een drankje. We hopen op een grote opkomst, zodat veel buurtgenoten elkaar weer kunnen ontmoeten.

We zien er naar uit velen van u te mogen verwelkomen en vragen u vóór 6 januari aan te melden in verband met de organisatie.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar heemserbos@gmail.com met vermelding van uw naam, adres en met hoeveel personen u komt. U mag ook een appje sturen naar 06-33373634.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen, een gezellige jaarwisseling en vooral een voorspoedig Nieuwjaar.
Tot ziens op 13 januari in ‘De Esch’.

Het bestuur van de belangenvereniging Heemserbos.